Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Football Manager 2018

15 Aug 2017 18:09 - 19 Nov 2017 01:53 #203903 by Μάνος Γρυπάρης


Η Sega ανακοίνωσε ότι το Football Manager 2018 θα κυκλοφορήσει για PC και Mac στις 10 Νοεμβρίου.

Πέρα από αυτές τις δύο εκδόσεις, για πρώτη φορά την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα και η φορητή έκδοση για smartphones και tablets, με την ονομασία Football Manager Touch 2018. Όσοι προπαραγγείλετε την έκδοση για PC από καταστήματα, θα παίξετε το demo δύο εβδομάδες νωρίτερα μέσω beta, συνεχίζοντας την πρόοδό σας στην τελική έκδοση.

Όσοι προπαραγγείλετε το παιχνίδι πριν τις 9 Οκτωβρίου από το Steam και έχετε ήδη το FM 2017 θα λάβετε έκπτωση 25%. Περισσότερα στοιχεία για το παιχνίδι θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο.

Update: Football Manager 2018 Review

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Sep 2017 19:17 #206276 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Football Manager 2018


Η Sega ανακοίνωσε τα χαρακτηριστικά του Football Manager 2018.

Η μεγάλη αλλαγή θα είναι η μηχανή γραφικών. Η Sports Interactive θα συνεργαστεί η Creative Assembly, η οποία όπως ξέρουμε έχει άριστη σχέση στο θέμα των γραφικών στα Strategy Total War που αναπτύσσει. Επίσης θα χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιριστές ως μοντέλα για motion capture.

Πέρα από τα γραφικά, θα βελτιωθεί το A.I., θα υπάρχουν νέες επιλογές τακτικής, ρόλοι παικτών, καλύτερη ανάλυση αγώνα, καλύτερο feedback από τους γυμναστές και επιλογές για share για όσους κάνουν livestream. Το σύστημα scouting θα βελτιωθεί ανάλογα με το πως κάνουν οι ομάδες μεταγραφές στο πραγματικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, το Dynamics θα είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού για το οποίο η εταιρεία ανάπτυξης Sports Interactive δεν έχει ανακοινώσει ακόμη λεπτομέρειες. Με βάση τα screenshots, παρατηρούμε ότι θα αποτελεί μάλλον μια πυραμίδα ιεραρχίας, όπου θα εμφανίζονται ο προπονητής και από κάτω στην πυραμίδα οι αρχηγοί, παίκτες που εμπνέουν τους άλλους πολύ, παίκτες που τους εμπνέουν λιγότερο και στο τέλος άλλοι αξιόλογοι παίκτες. Έτσι θα γνωρίζετε πως θα αντιμετωπίσετε τον κάθε παίκτη, αφού μια πιθανή φηγή μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2017 20:19 #206605 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέες πληροφορίες για το Dynamics

Πριν από λίγο καιρό η Sega ανακοίνωσε τα χαρακτηριστικά του Football Manager 2018, με τη νέα προσθήκη του Dynamics. Μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε τι ακριβώς ήταν αυτό, αλλά η Sega έδωσε φως στην όλη κατάσταση παρουσιάζοντας λεπτομέρειες για αυτό. Ουσιαστικά με το Dynamics εξερευνάτε σε έναν πολύ μεγαλύτερο βαθμό τον κόσμο των αποδυτηρίων όπου οι παίκτες χωρίζονται ιεραρχικά ανάλογα με τις συνήθειές τους ή άλλα γνωρίσματα και θα πρέπει να τους κρατάτε στα θετικά τους πάντοτε ώστε να έχετε την ομάδα σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ορισμένοι παίκτες θα γίνονται μάλιστα κέντρα επιρροής άλλων οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πώς τους αντιμετωπίζετε. Θα υπάρχει ακόμη και ένα ειδικό μενού για να παρακολουθείτε το Dynamics. Δείτε το βίντεο:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Oct 2017 22:52 #206687 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
To scouting σύστημα

Το scouting σύστημα του νέου Football Manager 2018 αναλύεται στο παρακάτω βίντεο. Βαθμολογήστε με ανώτερο βαθμό το 100 τους παίκτες όπως ένας πραγματικός προπονητής. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Oct 2017 10:01 #206924 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Οι τραυματισμοί

Στο νέο της βίντεο, η Sports Interactive παρουσιάζει πως θα βλέπετε το ρίσκο τραυματισμού των παικτών σας. Η νέα αυτή επιλογή σας δείχνει αν υπάρχει υψηλό ή χαμηλό ρίσκο τραυματισμού στους παίκτες σας, ούτως ώστε να τους προστατέψετε από σκληρές προπονήσεις ή από τα λεπτά που θα τους χρησιμοποιήσετε σε κάθε αγώνα. Θα υπάρχουν αναλυτικές αναφορές από γιατρούς που θα σας βοηθούν σε αυτό τον σκοπό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Oct 2017 18:42 #207045 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κινέζος ταξίδεψε στην Αγγλία για να συναντήσει την ομάδα που χειρίζεται στο Championship Manager


ίγουρα ανά τον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν το Championship Manager ή το Football Manager αρκετά σοβαρά, στα σίγουρα όμως όχι τόσο σοβαρά όσο ο Huang Wenbin, ένας Κινέζος παίκτης του δεύτερου που ταξίδεψε μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο για να γνωρίσει την ομάδα που… managάρει εντός του παιχνιδιού.

Η ομάδα που ονομάζεται Runcorn Linnets αγωνίζεται στις πολύ χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας. Ποιος θα περίμενε όμως ότι θα έχει και έναν υποστηρικτή από την Ασιατική ήπειρο. Ο Wenbin λοιπόν αναζήτησε την ομάδα που χειρίζεται στο Championship Manager 3 και αποφάσισε να την επισκεφτεί. Όπως δήλωσε και μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter , σκόπευε να γνωρίσει παράγοντες και παίκτες κατά την επίσκεψη του στην Δυτική Αγγλία με την οικογένεια του. Ο ίδιος μίλησε στην Mirror και δήλωσε: “Ανακουφιστήκαμε αντικρίζοντάς τους να μας περιμένουν έξω από το γήπεδο. Ξοδέψαμε περισσότερες από 24 ώρες για να φτάσουμε στο Liverpool από το Xiamen της Κίνας.”

Θα μπορούσατε να το πείτε και ιστορία αγάπης. Ο Κινέζος πάντως εκπλήρωσε την επιθυμία του και συνεχίζει να managάρει την ομάδα που τόσο πολύ αγαπά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Oct 2017 17:48 #207166 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ανανέωση στη μηχανή γραφικών

Η Sports Interactive ανακοίνωσε την νέα μηχανή γραφικών του Football Manager 2018.

Η ανανεωμένη μηχανή γραφικών περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια παρουσίαση των ομάδων. Θα βλέπετε τις ενδεκάδες μέσα από καλοσχεδιασμένα πλαίσια, τους παίκτες να προθερμαίνονται στο βάθος και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στα αποδυτήρια όπου θα διεξαχθεί το καθιερωμένο Team Talk.

Οι προσθήκες περιλαμβάνουν περισσότερες συμβουλές από τον βοηθό σας και λεπτομερείς ρυθμίσεις κάμερας. Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά την μηχανή γραφικών που υποστηρίζει DirectX 11 (η προηγούμενη υποστήριζε DirectX 9). Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η ποιότητα των γραφικών στα textures, τα animations και ο σχεδιασμός των γηπέδων έχει βελτιωθεί. Στα γήπεδα θα βλέπετε απεικόνιση με βάση την χωρητικότητα και το είδος της κερκίδας. Υπάρχει τεράστια διαφοροποίηση, ανάλογα με το γήπεδο όπου αγωνίζεστε. Αναμένεται να δούμε τα καλύτερα μέχρι στιγμής γραφικά στη σειρά Football Manager, ωστόσο, τα textures εξακολουθούν να έχουν μέτρια ποιότητα σε σχέση με τα εμπορικά ποδοσφαιράκια της αγοράς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Oct 2017 20:33 #207771 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
To Football Manager 2018 θα επιτρέπει σε παίκτες να ανακοινώνουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι


To Football Manager 2018 θα επιτρέπει σε παίκτες να ανακοινώνουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά θα αφορά μόνο τους newgens.

Τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών που έχουν ανακοινώσει δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλοι είναι ελάχιστα. Βασικός λόγος για αυτή την απουσία ανακοινώσεων είναι ο φόβος των αντιδράσεων που θα ακολουθήσουν αλλά και πιθανές επιπτώσεις στην καριέρα τους. Δύο παραδείγματα τέτοιων ποδοσφαιριστών είναι ο Γερμανός Thomas Hitzlsperger και ο Αμερικάνος Robbie Rogers, οι οποίοι έκαναν αυτή την ανακοίνωση αφότου ανακοίνωσαν την απόσυρσή τους από την ενεργό δράση. Βέβαια ο δεύτερος ξαναγύρισε στα γήπεδα και έπαιξε με τους LA Galaxy.

To Football Manager 2018 θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα επιτρέπει κάτι τέτοιο. Βέβαια δε θα δείτε υπαρκτούς παίκτες να κάνουν κάποια τέτοια ανακοίνωση γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος μηνύσεων αλλά τους newgens, δηλαδή παίκτες που δημιουργούνται αυτόματα από το παιχνίδι. Σύμφωνα με τον game director Miles Jacobson το χαρακτηριστικό αυτό προστέθηκε επειδή υπάρχουν ομοφυλόφιλοι ποδοσφαιριστές αλλά φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά. ''Δεν νοείται πως στο έτος 2017 υπάρχουν άνθρωποι δεν μπορούν να είναι οι εαυτοί τους'', συμπλήρωσε. Η ανακοίνωση αυτή δεν θα έχει κάποια ιδιαίτερη επίπτωση μέσα στο παιχνίδι πέρα από μια μικρή αύξηση εσόδων που αντικατοπτρίζει την στήριξη της LGBT κοινότητας. Να τονίσουμε πως δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση από τους developers και η ανακάλυψη έγινε από παίκτες που έπαιζαν την beta.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Oct 2017 21:37 #207795 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Βίντεο με την νέα match engine

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως το Football Manager 2018 θα έχει νέα μηχανή γραφικών.

Η Sports Interactive κυκλοφόρησε ένα βίντεο διάρκειας 1:30 λεπτού όπου αναφέρονται οι αλλαγές που έγιναν στα γραφικά και δείχνει το Football Manager στις μεγαλύτερες γραφικές δόξες του:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Nov 2017 09:21 - 03 Nov 2017 09:23 #207941 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Football Manager 2018 preview



Διαβάστε το preview του Football Manager 2018 από τον Μάνο Γρυπάρη και πείτε μας τη γνώμη σας για το παιχνίδι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.