Το Tekken έρχεται σε Android και iOS

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Tekken έρχεται σε Android και iOS

Το Tekken έρχεται σε Android και iOS

Προσθήκη δύο σημαντικών χαρακτήρων. [UPDATE]

 

[Αρχική Δημοσίευση: 19/8/2017] Η Bandai Namco ανακοίνωσε το Tekken για τα smartphones.

Ο τίτλος του θα ονομάζεται απλά Tekken και θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS, ενώ θα παρέχεται δωρεάν! Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε προεγγραφή ώστε να λάβετε in-game περιεχόμενο όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει επίσημα. Όσο περισσότεροι κάνετε εγγραφή τόσο περισσότερα δώρα θα λάβετε από την Ιαπωνική εταιρεία.

Θα μπορείτε να συλλέξετε πάνω από 100 χαρακτήρες με ξεχωριστά fighting styles, να ξεκλειδώσετε πάνω από 20 ξεχωριστές κινήσεις για κάθε μαχητή και να παίξετε σε Story Mode, Online Versus, Dojo Challenge και Live Events. Στο Story Mode θα αναλαμβάνετε τον Kazuya Mishima, σε ένα campaign που θα περιλαμβάνει χάρτη, ενώ θα δημιουργείτε ομάδες για να ξεπεράσετε αποστολές. Θα υπάρχουν δυναμικά battle maps που θα κρύβουν challenges και ανταμοιβές.

[UPDATE: 5/2/2018] H Bandai Namco ανακοίνωσε πως το Tekken για Android και iOS έχει ήδη κυκλοφορήσει σε κάποιες χώρες από τη πρώτη Φεβρουαρίου. Κάποιες άλλες χώρες θα μπορέσουν να κατεβάσουν τον free-to-play τίτλο στις 15 Φεβρουαρίου ενώ για Αμερική και ορισμένες χώρες της Ασίας, η τελική κυκλοφορία θα λάβει χώρα την πρώτη Μαρτίου. Την πρώτη ημέρα του Μαρτίου, θα κυκλοφορήσει επίσης ένας νέος χαρακτήρας, αποκλειστικά για την έκδοση των mobiles για να γιορτάσει η εταιρεία τα 1,5 εκατομμύρια προ-εγγραφών. Λόγος γίνεται για τον Rodeo Montana τον οποίο μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

[UPDATE: 7/5/18 - Προσθήκη δύο σημαντικών χαρακτήρων] Οι χαρακτήρες Jin Kazama και Akuma, με τον δεύτερο να έχει προέλευση από το Street Fighter, θα αποτελέσουν δύο ακόμη νέες προσθήκες στο γνωστό fighting για κινητά, Tekken Mobile.
 
Όσον αφορά στον Akuma, η ευκαιρία απόκτησής του θα ισχύσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μέχρι το τέλους του Μαΐου του 2018. Επίσης, θα αποκτήσει τη δική του ιστορία και τα συνακόλουθα customization items.
 
Εκτός από τους δύο χαρακτήρες, όμως, στο παιχνίδι συμπεριλήφθηκε και ένα καινούργιο mode, ονόματι Local VS, το οποίο προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να μονομαχήσουν μέσω Bluetooth ή Wifi, με ειδικές in-game ανταμοιβές.

Διαβάστε το review του Tekken 7 από την Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 20/08/2017 08:31
Και πολύ καλά κάνουν.Με την επιτυχία που έχει ήδη το Tekken 7 τι καλύτερο δώρο απο αυτό για τα κινητά μας.Ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να προωθηθεί το Tekken 7 ακόμα περισσότερο.
Notification