Ο Chris Owen της Activision μιλάει για το Deadpool

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Ο Chris Owen της Activision μιλάει για το Deadpool

Ο Chris Owen της Activision μιλάει για το Deadpool

Ο επικεφαλής παραγωγής του Deadpool μιλάει στο GameWorld.

Ο Deadpool, ένας από τους πιο ιδιαίτερους και badass χαρακτήρες της Marvel, έκανε από χθες το ντεμπούτο του στα video games.

Η High Moon Studios, θυγατρική εταιρεία της Activision, ανέλαβε και ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του παιχνιδιού (κατά το παρελθόν έχει δημιουργήσει τη σειρά Transformers. Στο GameWorld είχαμε την τύχη να μιλήσουμε με τον Chris Owen, Senior Producer της Activision, ο οποίος μας έδωσε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για το νέο αυτό Action game. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ερωτήσεις για τη συνέντευξη έχουν σταλεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, απλά λόγω φόρτου εργασίας οι απαντήσεις δόθηκαν πριν από λίγες ώρες. Το κατανοήσαμε απόλυτα λοιπόν και σας παρουσιάζουμε μια συνέντευξη για έναν τίτλο που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω του στησίματος, του χιούμορ του, αλλά και του voice acting, καθότι τη φωνή του Deadpool ανέλαβε ο Nolan North, γνωστός ως Nathan Drake από τη σειρά Uncharted.

GW: Ο Deadpool είναι ένας από τους πιο badass χαρακτήρες και έχει πολλές συμπάθειες. Πως σκεφτήκατε να υλοποιήσετε τη μεταφορά του σε video game όπου έχει πλέον ρόλο πρωταγωνιστή;
Συζητήσαμε με την Marvel για το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός video game για τον Deadpool. Δεν το υλοποιήσαμε έως ότου βρήκαμε εταιρεία ανάπτυξης και συγκεκριμένα την High Moon Studios, η οποία όταν έγινε διαθέσιμη αποτέλεσε την ιδανική αφορμή.

GW: Μπορείτε να μας διαφωτίσετε σε ορισμένα πράγματα σχετικά με το story του παιχνιδιού;
Προειδοποιώ για κάποια μικρά spoilers. Λόγω του χαρακτήρα του, ο Deadpool γνωρίζει ότι βρίσκεται σε ένα video game. Για την ακρίβεια, υποτίθεται ότι "προσλαμβάνει" την εταιρεία ανάπτυξης High Moon Studios για να δημιουργήσει το παιχνίδι του και τον Nolan North να αναλάβει τα voice overs! Στην πρώτη σας αποστολή, θα προσληφθείτε να σκοτώσετε τον Chance White, έναν πλούσιο επιχειρηματία που έχει στην ιδιοκτησία του έναν διεφθαρμένο όμιλο με media. Πριν καταφέρετε να ολοκληρώσετε την αποστολή σας, ο Mister Sinister εμφανίζεται και την...ολοκληρώνει για εσάς. Ο Deadpool δεν βλέπει το συγκεκριμένο περιστατικό με καλό μάτι και καταλήγει να κυνηγά τον Mister Sinister και τους Marauders μέχρι και την πόλη Genosha.

GW: Αναμένεται να δούμε κάποια συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Deadpool στο παιχνίδι; Όπως για παράδειγμα η αλαζονεία και το χιούμορ του;
Σίγουρα. Προσλάβαμε τον Daniel Way, που έχει γράψει στο παρελθόν πολλά κόμικς του Deadpool. Για αρχή, συνεργαζόταν μαζί μας για να καθορίσει πως θα παρουσιάζαμε τον χαρακτήρα στο παιχνίδι και να σιγουρευτεί ότι αντικατοπτρίσαμε ορθά το χιούμορ και την προσωπικότητά του.

GW: Θα μπορούσε ο Deadpool να γίνει ο νέος Batman των video games;
Τα Batman games είναι απίστευτα και έχουν καταφέρει τεράστια πράγματα στη μέχρι τώρα πορεία της σειράς. Αλλά διστάζω να χρησιμοποιήσω τις λέξεις "Batman" και "Deadpool" στην ίδια πρόταση. Ο Deadpool είναι πραγματικά ένας badass χαρακτήρας κι έτσι μας αρέσει. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, με πολές δόσεις βίας, το οποίο δεν παίρνει τον εαυτό του και τόσο στα σοβαρά, σε αντίθεση με άλλα games που βασίζονται σε χαρακτήρες από τα κόμικ. Πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό ο οποίος διαχωρίζει το video game από άλλα του είδους.

GW: Το Deadpool ξέρουμε ότι θα είναι Action, αλλά θα έχει και ορισμένα RPG στοιχεία;
Όχι ιδιαίτερα, γιατί δεν ήταν αυτός ο στόχος της προσέγγισής μας. Μπορείτε να αποκτήσετε experience με την οποία θα αναβαθμίζετε τα stats και τα όπλα του χαρακτήρα σας. Για παράδειγμα, θα αναβαθμίζετε τα όπλα σας για να αυξήσετε τη χωρητικότητα του γεμιστήρα, το damage τους ή να βελτιώσετε το "gun-fu" το οποίο ξεκλειδώνει νέες κινήσεις. Τα upgrades περιλαμβάνουν πράγματα όπως βελτίωση του heal και του critical damage σας.

"Ετοιμάζουμε το Deadpool: Merc with a Map Pack DLC με επιπλέον χάρτες και νέα κοστούμια του Deadpool για το Challenge mode".

GW: Η μάχη θα είναι γρήγορη ή θα έχει περισσότερα στοιχεία τακτικής; Να περιμένουν οι fans κάποιο σύστημα μάχης βασισμένο σε combos ή απλά ελεύθερο slashing;
Πρόκειται για ένα γρήγορο Action Brawler. Έχετε όπλα για melee επιθέσεις, όπως τα katana και τα sais, τα οποία διαθέτουν διαφορετικές επιθέσεις και μπορούν να συνδυαστούν για combos. Απ' την άλλη διαθέτετε κι ένα ρεπερτόριο ranged οπλισμού. Μπορείτε να πυροβολήσετε με τα όπλα σας με shoulder view κάμερα, αλλά ο γρηγορότερος τρόπος να βγάλετε εκτός μάχης τους κακούς και να ανεβάσετε το σκορ σας είναι να κάνετε σωστή μείξη των melee και ranged όπλων μέσα στη μάχη. Αυτό το αποκαλούμε μια "μείξη του gun-fu". Όσο καλύτερα θα επεκτείνετε τα combos σας, τόσο περισσότερους πόντους θα κερδίσετε με τον Deadpool, άρα θα κάνετε αντίστοιχα ταχύτερα upgrades.

GW: Τι διάρκεια θα έχει το campaign;
Γύρω στις 7-8 ώρες για έναν μέσο παίκτη. Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του παιχνίδι που χρησιμοποιεί το χιούμορ και σπάει το κατεστημένο, επομένως θα πρέπει να απολαύσετε όσο χρόνο έχετε ώστε να ανακαλύψετε τα περιεχόμενά του.

GW: Θα συμπεριλάβετε κάποια επιπλέον modes;
Δεν θα έχουμε Multiplayer, ωστόσο θα υπάρχει ένα challenge mode με leaderboards. Βασικά είναι ένα survival mode που τεστάρει τις ικανότητές σας, ώστε να πραγματοποιήσετε το μεγαλύτερο σκορ πόντων μέσα σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Έχει την πλάκα του και το replayability του.

GW: Έχετε σχεδιάσει κάποιο DLC για τη συνέχεια; Αν ναι θα περιέχει κι άλλους χαρακτήρες από κόμικς;
Θα πρέπει να περιμένετε ένα νέο DLC, το οποίο αναπτύσσουμε. Θα ονομάζεται “Merc with a Map Pack” και θα έχει επιπλέον χάρτες για το Challenge mode. Επιπρόσθετα, θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε νέα κοστούμια του Deadpool στο mode αυτό.

GW: Πιστεύετε ότι οι gamers αρχίζουν να βαριούνται τα video games που είναι εμπνευσμένα από κόμικς;
Δε νομίζω. Η Marvel Comics έχει αποδείξει ότι έχει πλούσιες σε περιεχόμενο ιστορίες και πολλούς ιδιαίτερους χαρακτήρες οι οποίοι δεν θα φύγουν από την επικαιρότητα. Η ταινίες αποτελούν ένδειξη της απήχησης και κατ' επέκταση οι χαρακτήρες από τα κόμικς κερδίσουν προβολή και απήχηση σε μεγάλη μάζα κοινών μέσα από τα games. Αλλά αυτή είναι απλά η προσωπική μου άποψη επί του θέματος.

GW: Ποιος ανέλαβε την φωνή του Deadpool;
Ο Nolan North. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, αν έχετε παίξει video games, ο Nolan έχει μεγάλη ιστορία στο voice acting (σ.σ. με games όπως η σειρά Uncharted όπου υποδυόταν τον Nathan Drake). Εκμεταλλευτήκαμε το χιούμορ του μέσα στο παιχνίδι. Και όπως ξέρουν ήδη οι fans του Deadpool, ο συγκεκριμένος ήρωας είναι τρελός! Ο Nolan λοιπόν υποδύθηκε και τις τρεις προσωπικότητες του Deadpool στο παιχνίδι!


Το Deadpool κυκλοφορεί για PC, PS3 και Xbox 360. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να διαβάσετε το σχετικό review!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Geonick (Level 30) 11/08/2011 00:01
Χαχαχαχαχα!!Ελε ος τι παλικαρι ειναι αυτο?Και τι games βγαζουνε?Μα αλήθεια αναρωτιέμαι πουλάει πάνω από 1.000 κομμάτια αυτό το πράμα? :lol:
#2 nickarma (Level 12) 11/08/2011 12:18
Ποιο παλικαρι?Την γκομενα την ειδατε στο 2p mode?Και στο τελος ολο χαρα πρεπει να της ειπε "Παρτα μωρη αρρωστη!" :woohoo:
#3 Zaratoth (Level 28) 30/06/2013 02:01
Πολύ ωραία συνέντευξη. Αναμένουμε το review, καθώς και το ίδιο το παιχνίδι για λιώσιμο (όταν με το καλό το πάρω).
#4 +1 SirLvr (Level 27) 30/06/2013 09:18
Μπράβο στο gameworld για την πολύ καλή συνέντευξη!
#5 BlackgamingWolf (Level 6) 30/06/2013 14:12
το παιχνιδι πολυ ωραιοοοο
#6 rjhe (Level 22) 30/06/2013 14:31
Well done Χριστιάνα! Με αυτά που λέει ο κ.Owen πιστοποιεί ότι το παιχνίδι είναι 100% Deadpool! Έχοντας παίξει το game μπορώ να πω ότι έχει απόλυτο δίκιο
Notification