Το νέο κόκκινο χειριστήριο για το Xbox 360

Hot
GameWorld
GameWorld

GameWorld  

PRWorld: Το Social Media Agency του GameWorld. Κάνε Level Up την επιχείρησή σου στο -> PRWorld.gr .
 
0.0 ()
Κυκλοφορεί παντού εκτός από την Ευρώπη.
Την προσεχή περίοδο των γιορτών, που ξεκινά σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες, θα μπορείτε να βρείτε διαθέσιμο το νέο χειριστήριο της Microsoft. Θα ...μπορούσατε για την ακρίβεια. Ειδικότερα, είναι προγραμματισμένη η κυκλοφορία του σε όλη την υφήλιο (Αμερική, Καναδά, Λατινική Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ασία) εκτός από την Ευρώπη. Όσο για τους Ευρωπαίους, η μη κυκλοφορία του παραμένει ένα μεγάλο "Γιατί;".


Πρόκειται για ένα περιορισμένης κυκλοφορίας χειριστήριο, κόκκινου-μαύρου χρώματος, που προορίζεται για το Xbox 360.με αυτό το controller θα μπορούσατε να παίζετε από απόσταση εώς και 30 ποδιών (9 μέτρων, κάτι που αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο για τους χρήστες με υπερμεγέθεις τηλεοράσεις). Σε αντίθεση με τα περισσότερα ασύρματα χειριστήρια, όταν τελείωναν οι μπαταρίες, αντί να τις αλλάζατε θα το συνδέατε με το ειδικό καλώδιο που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία και θα το φορτίζατε ενώ παίζατε. Το παραπάνω δε, θα συνέβαινε μετά από 25 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού, ενώ θα μπορούσατε να το προμηθευτείτε με περίπου 60 ευρώ.

Κρίμα που δεν θα εισαχθεί και στη χώρα μας, τουλάχιστον με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες. Μπορεί να μην ταιριάζει το χρώμα του με τη λευκή κονσόλα, αλλά που μας ενοχλεί περισσότερο είναι η κίνηση της απόρριψης.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification