Cry On: Το JRPG που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Cry On: Το JRPG που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Cry On: Το JRPG που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Απ' τον δημιουργό του Final Fantasy!

Ο δημιουργός του Final Fantasy, Hironobu Sakaguchi, κυκλοφόρησε το παρακάτω τρέιλερ που μας δείχνει ένα JRPG που ετοίμαζε για το Xbox 360 με την ονομασία "Cry On".

Την ανάπτυξή του είχε αναλάβει ο Mistwalker, εταιρεία του ίδιου του Sakaguchi και πρωταγωνίστρια ήταν ένα νεαρό κορίτσι με το όνομα Sally, που είχε για συντροφιά έναν μικρό φίλο της ο οποίος μπορούσε να μεταμορφωθεί σε γίγαντα.

Βάση σεναρίου μπορούσατε να διαλέξετε οποιονδήποτε από τους δύο χαρακτήρες. Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίζατε θα είχαν να κάνουν με τις ικανότητες και το μέγεθός σας αντίστοιχα.

Το τρέιλερ είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό!

Το soundtrack είχε αναλάβει ο συνθέτης του Final Fantasy Nobuo Uematsu και τον σχεδιασμό χαρακτήρων ο Kimihiko Fujisaka του Drakengard 2.

Προφανώς η Microsoft στόχευε σε περισσότερες αποκλειστικότητες που θα ενδιαφέρουν το Ασιατικό κοινό και η αλήθεια είναι ότι το PS3 είχε καταφέρει να εξασφαλίσει αρκετά JRPG, λόγω...γενέτειρας της Sony.

Η εταιρεία ανάπτυξης Mistwalker δημιούργησε τελικά το Blue Dragon για το Xbox 360.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Frozen Sky (Level 9) 04/01/2015 20:03
Τέτοια παιχνίδια είναι που μου αρέσουν πολύ. Κρίμα που δεν θα το κυκλοφορήσουν. :sad:
Notification