Sweet Summer In Greece

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
5
Sweet Summer In Greece

Sweet Summer In Greece

Ένα ελληνικό casual game που αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας.

Η Hercules apps and games, μια ομάδα Ελλήνων προγραμματιστών, που στο παρελθόν έχει διαθέσει δεκάδες mobile games, ανακοίνωσε το νέο της παιχνίδι με την ονομασία Sweet Summer In Greece, το οποίο έχει ως θέμα του το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Το Sweet Summer In Greece είναι ένα casual/puzzle game μέσα από το οποίο η εταιρεία ανάπτυξης θέλει να αναδείξει τις ομορφιές της Ελλάδας με έναν διαφορετικό τρόπο και όχι απλά παρουσιάζοντας όμορφες εικόνες. Για το λόγο αυτό εκτός από το gameplay αυτό καθ' αυτό, έχουν προσθέσει και έναν άτυπο διαγωνισμό όπου καλείστε να αναγνωρίσετε τα 10 μέρη της Ελλάδος που χρησιμοποιήθηκαν για background και αν τα βρείτε όλα να στείλετε e-mail για να προστεθεί το όνομά σας στα credits του παιχνιδιού. Η Hercules apps and games ελπίζει με αυτό το τρόπο να συμβάλλει στην διαφήμιση του τόπου μας και στις ομορφιές που αυτός έχει.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να βοηθήσετε την τουρίστρια Dona,  η οποία ήρθε για διακοπές στην όμορφη Ελλάδα με τον αδελφό της, ο οποίος σε μια προσπάθεια του να αγοράσει γλυκά, χάθηκε από το γκρουπ στο οποίο βρισκόταν. Σκοπός σας είναι να τον βρείτε πριν τελειώσει ο χρόνος και το γκρουπ απομακρυνθεί. Όσο περνάτε πίστες το παιχνίδι γίνεται πιο δύσκολο γιατί η ορατή περιοχή του παιχνιδιού μικραίνει. Επίσης κατά την διάρκεια του παιχνιδιού εμφανίζονται διάφορα bonus αντικείμενα που σου δίνουν έξτρα χρόνο.

Μπορείτε να βρείτε κάποιες εικόνες του παιχνιδιού στην gallery του άρθρου.

Το Sweet Summer in Greece διατίθεται δωρεάν για Android. Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Google Play και του online καταστήματος Amazon.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +5 Manos (Level 39) 04/07/2014 12:32
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία όπως και σε κάθε ελληνική προσπάθεια!
#2 +5 Andrew1991 (Level 2) 04/07/2014 13:14
Καλή επιτυχία.Δεν νομίζω να είναι άσχημο.Ελπίζουμ ε για το καλύτερο :)
#3 +2 deratop (Level 25) 04/07/2014 16:36
Και video game και διαφήμιση για την ελλάδα,πρωτότυπ ο μακάρι να πάει καλά!
#4 +1 Naikoouz (Level 9) 06/07/2014 00:30
Για διαφήμιση μου μοιάζει, αλλά ωραίο φαίνεται.
#5 +2 Misfit (Level 20) 06/07/2014 13:36
Καλή επιτυχία, μου αρέσει και ο τίτλος, το λογοπαίγνιο με το "sweet" κλπ... Btw, βλέπω πραγματικά δεκάδες (42+ games) της Hercules στο link που δίνει ο Γιώργος. Μπράβο!

Quoting Naikoouz:
Για διαφήμιση μου μοιάζει, αλλά ωραίο φαίνεται.

Ας φανούν κάπου και τα υπέροχα μέρη της χώρας μας... εξάλλου και το Βomb Jack είχε "τουριστικά" backgrounds :-)
#6 +2 Agisilaosss (Level 21) 07/07/2014 01:38
Καλη επιτυχια και απο εμενα..Τετοιες προσπαθεις πρεπει να ενθαρρυνονται απο ολους μας.!
Notification