Δικαστής απαγορεύει σε έφηβο να παίξει βίαια games

Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Δικαστής απαγορεύει σε έφηβο να παίξει βίαια games

Δικαστής απαγορεύει σε έφηβο να παίξει βίαια games

Απειλές μαθητή για πυροβολισμό στο σχολείο του.

Ένας 16χρονος μαθητής δεν έχει πλέον την δυνατότητα να παίξει βίαια games αφότου απείλησε πως θα πυροβολήσει άτομα στο σχολείο του δημόσια στα social media. Ο νεαρός μαθητής αντέδρασε άσχημα έπειτα από συζήτηση για τα σχολεία και τα όπλα με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στην Φλόριντα. Ο νεαρός ανέβασε βίντεο στο Snapchat όπου έπαιζε κάποιο Shooter και ανέφερε πως πρέπει όλοι να σταματήσουν να μιλάνε για τους πυροβολισμούς στα σχολεία αλλιώς θα κάνει και αυτός το ίδιο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον νεαρό μαθητή και έπειτα από ψάξιμο στο σπίτι του, δεν βρέθηκαν όπλα. Μετά από μια νύχτα στο κρατητήριο για ανηλίκους, ο νεαρός τιμωρήθηκε παρότι δήλωσε πως το βίντεο ήταν απλά για πλάκα. Ο δικαστής Robert Anderson, άφησε τον νεαρό να επιστρέψει σπίτι με τους γονείς του αλλά βρίσκεται υπό παρακολούθηση. Επίσης το κινητό τηλέφωνο του αγοριού δόθηκε στους γονείς του και του απαγορεύτηκε να παίζει βίαια games. Ο δικαστής του είπε πως μπορεί να παίξει Mario Kart όσο επιθυμεί αλλά όχι κάτι που είναι βίαιο.

Και ενώ κάποιοι νέοι παίρνουν μαθήματα από βίαια games, το Firewatch ενέπνευσε νεαρό να ασχοληθεί με την πυροσβεστική. Διαβάστε επίσης το review του Firewatch και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 01/03/2018 17:56
Τι βλακείες είναι αυτές, είμαστε σοβαροί; Του απαγορεύει να παίζει βίαια παιχνίδια και αυτό θα διορθώσει κάτι; Το να δει κάποιον ειδικό για διαχείρηση θυμού ας πούμε δεν το σκέφτηκαν; Έτσι θα καταλάβει ότι αυτό που έγραψε ήταν λάθος; Απλά θα τον εκνευρίσουν περισσότερο τώρα. Έχουν χάσει την μπάλα στις ΗΠΑ...
Notification