Φιγούρες Gravity Rush 2

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φιγούρες Gravity Rush 2

Φιγούρες Gravity Rush 2

Οι Kat και Raven σε όμορφες πόζες.

Στο Wonder Festival 2018 Winter Edition που διεξάγεται στην Chiba της Ιαπωνίας, η Prime 1 Studio αποκάλυψε δύο νέες φιγούρες, με τις Kat και Raven από το Gravity Rush.

Παρότι το online του Gravity Rush 2 κλείνει από την Sony (σ.σ. επρόκειτο να κλείσει τον Ιανουάριο αλλά θα πάρει παράταση μέχρι τον Ιούλιο μετά από διαμαρτυρίες), οι παρακάτω φιγούρες είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει ένας fan της σειράς. Οι συγκεκριμένες φιγούρες δεν είναι τελικές καθώς αναμένεται μια οριστική έγκριση για να βγουν στην αγορά, ωστόσο στα μάτια μας δείχνουν παέμορφες.

gravity rush 2 1

Για νεότερα και περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να ακολουθήσετε το προφίλ του παραγωγού Kyousuke Wakasa στο Twitter, καθώς επίσης και τον Berial Feenreich του NicoVideo.jp από όπου προέρχεται και το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πότε η φιγούρα θα είναι διαθέσιμη για αγορά, κάντε Like στην Prime 1 Studio στο Facebook και μπείτε στο group της.

gravity rush 2 2

Διαβάστε το review του Gravity Rush 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification