Pokemon Ultra Sun & Ultra Moon

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Pokemon Ultra Sun & Ultra Moon

Pokemon Ultra Sun & Ultra Moon

Δύο νέα βίντεο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/6/17] Στα πλαίσια του πρόσφατου Nintendo Direct, η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε τα Pokemon Ultra Sun και Ultra moon.

Ουσιαστικά πρόκειται για αναβαθμισμένες εκδόσεις των ήδη γνωστών Pokemon Sun και Pokemon Moon. Θα μας αφηγηθούν νέες ιστορίες στην περιοχή της Alola. Δείτε το τρέιλερ που παρουσιάστηκε και το οποίο δείχνει προς το τέλος του τις συγκεκριμένες εκδόσεις.

[UPDATE: 6/8/17 - Ανακοινώθηκε νέα αποκλειστική μορφή του Lycanroc] Ανακοινώθηκε μια νέα μορφή για το Lycanroc στις επερχόμενες εκδόσεις Ultra Sun και Ultra Moon.

Το Pokemon με την νέα μορφή ονομάζεται Dusk Form Lycanroc και θα μπορείτε να το βρείτε μόνο σε αυτές τις εκδόσεις. Θα είναι η τρίτη μορφή του ενώ οι δύο προηγούμενες ήταν διαθέσιμες αναλόγως την έκδοση του game που είχατε. Στο Pokemon Sun υπάρχει το Midday Form Lycanroc και στο Pokemon Moon το Midnight Form Lycanroc. Σύμφωνα με την Pokemon Company τα χρώματα του νέου Pokemon θα διαφέρουν από τις άλλες μορφές του ενώ δεν γίνεται να το βρείτε με τις συμβατικές μεθόδους, όπως ψάχνοντας στα δάση.

[UPDATE: 5/10/17 - Δύο νέα βίντεο] Τα νέα Pokemon Ultra Sun και Pokemon Ultra Moon είναι μόλις έναν μήνα μακριά και η Nintendo κυκλοφόρησε δύο νέα βίντεο για να μας παρουσιάσει νέα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα βλέπουμε ταξίδι σε σκουληκότρυπες και νέα Ultra Beasts. Δείτε τα παρακάτω:

Τα Pokemon Ultra Sun και Pokemon Ultra Moon θα κυκλοφορήσουν για το Nintendo 3DS στις 17 Νοεμβρίου.

Συζητήστε περισσότερα για αυτά στο παρακάτω forum topic. Δείτε ακόμη το Pokemon Tournament Deluxe και όλες τις ανακοινώσεις του σημερινού Pokemon Direct.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.