Total War: Rome II: Desert Kingdoms expansion: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Θάνος Καψάλης
Total War: Rome II: Desert Kingdoms expansion: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Total War: Rome II: Desert Kingdoms expansion: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον Μάρτιο.

H Creative Assembly ανακοίνωσε το νέο expansion του Rome: Total War II το οποίο ονομάζεται The Desert Kingdoms και θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

Το νέο expansion δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερις καινούργιες φυλές, τους Kingdom of Kush, Saba, Nabatea και Masaesyli, όλες στην ευρύτερη περιοχή της Αφρικής και της Αραβίας. "Παρόλο που πολιτιστικά είναι παρόμοιες, κάθε φυλή έχει τα δικά της units και τις δικές της δυνάμεις", σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης. Όλες οι φυλές έχουν bonus στο ηθικό κατά τη διάρκεια μάχης σε έρημο και επιπλέον εισόδημα από την γεωργία. Πλήρη στοιχεία θα βρείτε στην Steam page του Rome: Total War II: Desert Kingdoms Rome: Total War II: Desert Kingdoms.

Παράλληλα, τέθηκε στην δημοσιότητα το announce τρέιλερ του νέου expansion το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω:

Επιπλέον μαζί με το expansion προστίθεται και ένα δωρεάν update με γυναικείους αρχηγούς και στρατηγούς των διαφόρων φυλών, όπως η Κλεοπάτρα.

Το Total War: Rome ΙΙ Desert Kingdoms κυκλοφορεί για PC στις 8 Μαρτίου και θα κοστίζει 9 ευρώ. Αν το προπαραγγείλετε πριν την κυκλοφορία, θα το αποκτήσετε με 10% έκπτωση.

Διαβάστε το review του Total War: Rome II και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/02/2018 10:00
Εντυπωσιακές νέες φυλές.
Notification