Match του League of Legends διήρκεσε 94 λεπτά

Hot
Match του League of Legends διήρκεσε 94 λεπτά

Match του League of Legends διήρκεσε 94 λεπτά

Αριθμός ρεκόρ για την επαγγελματική σκηνή.

 

Ένας αγώνας League of Legends στην Κορέα διήρκησε 94 λεπτά ξεπερνώντας κατά πολύ το ρεκόρ στην επαγγελματική σκηνή.

Στον αγώνα που διεξήχθη ανάμεσα στις ομάδες Jin Air Green Wings και SKT T1 η μάχη δεν είχε τελειωμό. Σε ένα best of three match το τρίτο παιχνίδι αποδείχθηκε και το πιο εντυπωσιακό αφού κράτησε 94 ολόκληρα λεπτά. Με το σκορ στο 1-1 οι δύο ομάδες ήταν πολύ επιφυλακτικές στο τελευταίο παιχνίδι με τους παίκτες και των δύο ομάδων να δίνουν ρεσιτάλ αυτοσυγκέντρωσης, ψυχραιμίας και αντοχών. Ο Park “Teddy” Jin-Seong, Marksman των Wings μάλιστα έσπασε και το παγκόσμιο ρεκόρ εκτέλεσης minions, συγκεντρώνοντας ένα farm του ύψους των 1465 creeps, αφήνοντας πολύ πίσω το προηγούμενο ρεκόρ στα 946. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως τα εξαιρετικά plays δεν έλειψαν από αυτό τον συγκλονιστικό αγώνα. Ο Faker για την παράδειγμα πέθανε από Redemption.

Κατόπιν εξουθένωσης των παικτών από την υπερπροσπάθεια, στα 94 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα οι Wings κατάφεραν να κερδίσουν με τον δείκτη του σκορ να βρίσκεται στο 16-8, χαρακτηριστικό δείγμα του πόσο συντηρητικές ήταν οι δύο ομάδες καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης το review του League of Legends και συζητήστε περισσότερα γι΄αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2018 09:00
Πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια για τις μάχες.Εντυπωσια κό το πως άντεξαν και είχαν τόση υπομονή.
Notification