E3 2017: PC Gaming Show

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
4
E3 2017: PC Gaming Show

E3 2017: PC Gaming Show

Age of Empires: Definitive Edition, YLands, Echo Arena και Griftlands. [LIVE UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/5/17] Με την Ε3 να πλησιάζει, θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις από τη Microsoft και τη Sony μεταξύ άλλων, ενώ επιβεβαιώθηκε πως το PC Gaming Show επιστρέφει. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου στις 20:00. Θα πραγματοποιηθεί πριν από την ενημέρωση της Sony, η οποία λαμβάνει χώρα εκείνο το βράδυ. Η κανονική ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης της Ubisoft είναι νωρίς το απόγευμα τη Δευτέρα, αν και η εταιρεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τα σχέδιά της για το 2017.

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά διεξαγωγής του PC Gaming Show. Ο Sean Plott θα είναι ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, η οποία υπόσχεται αποκλειστικές ανακοινώσεις και νέα τρέιλερ. Επιπλέον, πολλοί developers που αναπτύσσουν σημαντικά games για PC θα προβληθούν και θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο Twitch, το YouTube και το Facebook Live.

Η εκπομπή διοργανώνεται από το PC Gamer, ενώ η Intel είναι ένας από τους κύριους χορηγούς. 

[UPDATE: 12/6/17] Σήμερα στις 20:00 θα διεξαχθεί το PC Gaming Show. Συντονιστείτε στο GameWorld.gr για να το παρακολουθήσετε με Live update.

[LIVE UPDATE] Το PC Gaming Show ξεκίνησε. Παρατηρήσαμε δύο πράγματα. Πρώτον ότι ο Sean Plott που βγήκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το σόου είναι εμφανώς αδυνατισμένος και δεύτερον ότι η Intel είναι χορηγός έναντι της AMD. Προφανώς το μπάτζετ της ήταν μεγαλύτερο και πήρε τον πρώτο λόγο. Σίγουρα στην πορεία θα ενημερωθούμε για τα νέα προϊόντα της.

[20:04] Ξεκινάμε. Παρουσιάστηκε τρέιλερ του XCOM 2: War of the Chosen. Θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One. Ο Jake Sullivan, Creative Director του παιχνιδιού, ανέλυσε πληροφορίες σχετικά με τους The Chosen, μια εξωγήινη φυλή που θα αντιμετωπίσετε. Αναλύθηκαν οι classes του παιχνιδιού και τα είδη των εχθρών. 

[20:12] Ο Sean Plott έχει και συμπαρουσιάστρια φέτος, την Sonja Reid, η οποία δεν εμφανίστηκε δίπλα του στη σκηνή, αλλά μέσω ζωντανής σύνδεσης. Η Sonja Reid έδωσε πάσα για να δούμε τρέιλερ του Ooblets, ενός casual game, που θυμίζει κάπως Sims. Θα κυκλοφορήσει το 2018 για PC και Xbox One.

[20:14] Προβλήθηκε τρέιλερ του Battletech, ενός Turn-Based Strategy με Mechs, που θα κυκλοφορήσει στα PC. Ο Jordan Weisman, δημιουργός του Battletech, μιλάει για το παιχνίδι. Θα ελέγχετε το αεροσκάφος Argo, έχοντας πρόσβαση από αυτό στο πλήρωμά σας και θα μεταβαίνετε στους πλανήτες που θέλετε. Στόχος σας είναι να ελέγξετε μια ηρωίδα η οποία έχασε τον θρόνο από τον θείο της. Στην ουσία διεξάγεται ένας εμφύλιος πόλεμος.

Στο παιχνίδι θα μπορείτε να κάνετε customize τα όπλα σας και να αποκτήσετε νέα. Αφού ολοκληρώσετε το story θα μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε προαιρετικές αποστολές. Στα του gameplay, χρησιμοποιώντας mechs θα επιτίθεστε στα mechs του εχθρού σας, είτε με ranged επιθέσεις που θα έχουν ακόμη και μεγάλη εμβέλεια, είτε με melee επιθέσεις.

[20:21] Προβλήθηκε τρέιλερ του Mount & Blade II: Bannerlord.

[20:23] Ο Al Bickham, Development Communications Manager της Creative Assembly, μίλησε για το Total War: Warhammer 2, ενώ προβλήθηκε και τρέιλερ. Στο παιχνίδι θα υπάρχουν τέσσερις νέες φυλές. Θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου για PC και Mac.

[20:28] Ο Octavian Morossan (γνωστός eSports παίκτης με το username Kripparrian) παρουσίασε το Wonderland Dreams expansion για το card game Shadowverse. Θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου.

[20:30] Ακολουθεί διαφημιστικό μήνυμα. Χορηγούμενη παρουσία της Intel στο stage. Για λογαριασμό της Intel μίλησε ο Doug Fisher. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του υπήρξε guest παρουσία από τον TeftyTeft, παρουσιαστή του Destiny community show. Οι δυο τους αναφέρθηκαν και στο Destiny 2 στα PC.

[20:43] Η Felix Kramer, παραγωγός του νέου isometric Platform/Adventure Tunic, παρουσιάζει το τρέιλερ του, στο οποίο συμμετέχει μια αλεπού. Το τρέιλερ ήταν πολύ σύντομο κι απ' ότι φαίνεται θα υποστηρίζεται κανονικό σύστημα μάχης με εχθρούς.


[20:47] Ο Brendan Greene, Creative Director της Bluehole, μίλησε για το PlayerUnknown's Battlegrounds. Πρόκειται για το Survival Shooter που έχει συζητηθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες καθώς έχει πουλήσει ήδη 3 εκατομμύρια αντίτυπα από την alpha έκδοση. Σύντομα θα προστεθούν δύο maps στο παιχνίδι.

[20:52] Νέο διαφημιστικό μήνυμα για την Intel. Η συμπαρουσιάστρια του Sean Plott, Sonja Reid, ανακοινώνει την κλήρωση ενός Intel PC. 

[20:43] Ο Bill Munk, Creative Director της Tripwire Interactive, μίλησε για το νέο update που έρχεται στο Killing Floor 2, με τίτλο The Summer Sideshow. Το expansion θα κυκλοφορήσει αύριο στο Steam και θα παρέχεται δωρεάν.


[20:57] Ο Bill Giese, Creative Director του Forza Motorsport 7, μίλησε για το νέο Racing της Microsoft και παρουσίασε την Porsche 911.

[20:59] Ο Ted Timming, PC Design Lead της Rare, μίλησε για το Sea of Thieves.

[21:00] Σχόλιο: Μία ώρα συμπληρώθηκε στο PC Gaming Show και ο κόσμος δεν φαίνεται να είναι τόσο ενθουσιασμένος. Θα ήταν προτιμότερο να υπάρξουν ανακοινώσεις για νέα games, παρά για updates. Σίγουρα υπάρχουν πολύ αξιόλογοι game developers εκεί έξω.

[21:03] Ο Γάλλος Tim Soret, Creative Director των Oddtales/Raw Fury, μίλησε για το The Last Night. Το σενάριο θα διεξάγεται σε έναν κόσμο όπου οι μηχανές θα μπορούν μέσω του A.I. τους να κάνουν τις πιο πολλές λειτουργίες. Η ανθρωπότητα θα αισθάνεται άχρηστη καθώς οι δουλειές θα είναι απειροελάχιστες. Θα ξεσπάσει ανθρωπιστική κρίση και θα ζήσετε τα γεγονότα βλέποντας ανθρώπους να μεταναστεύουν. Ο ήρωας θέλει να δώσει λύσει σε προβλήματα και γι' αυτό θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους και να ψάξει πρόσωπα και καταστάσεις. Το art style έχει pixel art γραφικά.. Για περισσότερα επισκεφθείτε το Oddtales.net.

[21:08] Παρουσιάστηκε το νέο παιχνίδι της Bohemia Interactive με την ονομασία YLands. Ένα Sandbox Survival που βασίζεται σε low poly γραφικά. Επιτέλους βλέπουμε κάτι το ενδιαφέρον που δεν γνωρίζαμε. Για το παιχνίδι μίλησε ο Ales Ulm, Creative Director της Bohemia Interactive. Θα παίζεται multiplayer, καθώς θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα πάντα, από σπίτια μέχρι και κάστρα και από σπαθιά μέχρι και καταπέλτες.

Μπορείτε να παίξετε την alpha έκδοση του YLands μέσω του Bohemia Incubator program στο www.ylands.com.

[21:12] Η Klei Entertainment του Don't Starve, ανακοίνωσε το Griftlands, ένα Sci-fi RPG. Παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ.

[21:15] Ο επίσης Γάλλος Ru Weerasuriya, συνιδρυτής και πρόεδρος της Ready at Dawn, μίλησε για το νέο VR game της εταιρείας με την ονομασία Echo Arena. Πρόκειται για ένα Sports game (ή μήπως...eSports game;) στο οποίο θα μπορείτε να πλοηγηθείτε στο παιχνίδι αιωρούμενοι στο διάστημα χρησιμοποιώντας κεφάλι και χέρια. 

Η beta του παιχνιδιού θα ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου και η τελική έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου.

[21:21] Ο Cliff Bleszinski, δημιουργός του Gears of War, μίλησε για το Lawbreakers. Θα ξεκινήσει open beta στις 30 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο Lawbreakers.com. Θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 8 Αυγούστου για PC και PS4 με κόστος 30 ευρώ.

[21:26] Η Chucklefish Games ανακοίνωσε το WarGroove, ένα turn-based RPG με pixel art γραφικά. Ο Jay Baylis, Artist/Designer της Chucklefish, παραδέχτηκε ότι το παιχνίδι του έχει επιρροές από το Fire Emblem.

[21:31] Ο Michael de Plater, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του δημιουργικού τμήματος της Monolith Productions, μίλησε για το Middle-Earth: Shadow of War, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

[21:37] O Adam Isgreen, Creative Director της Microsoft Studios, μίλησε για το Age of Empires remake σε 4Κ! Ο Isgreen συμμετείχε σε πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνταν στο χώρο του PC gaming, όπως στη Westwood για το Command & Conquer.

[21:40] Το PC Gaming Show ολοκληρώθηκε και μπορούμε να πούμε ότι είδαμε ενδιαφέροντα πράγματα κυρίως στο τελευταίο μισάωρο. Δείτε όλες τις ειδήσεις στο GameWorld.gr και μείνετε συντονισμένοι καθώς στις 23:00 ακολουθεί η Ubisoft.

Διαβάστε όλα τα νέα που αφορούν την E3 2017 και συζητήστε σχετικά με όλα όσα έχετε δει σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/05/2017 10:47
Για να δούμε τι θα δούμε απο πλευράς Pc και gaming κατάστασης.
#2 the_prophet1987 (Level 22) 06/05/2017 23:35
Ελπίζω να μην επαναληφθεί το αίσχος των 2 προηγούμενων Pc gaming shows.
#3 geololj (Level 28) 12/06/2017 20:16
Sonja Reid κυρίες και κύριοι :P
Το Instagram της
#4 Dovahkiin (Level 22) 12/06/2017 21:02
Πόρωση το trailer του Mount and Blade, αλλά νιώθω πως κάτι λείπει. Θα μπορούσαν ύστερα από τόσο καιρό αναμονής να μας δείξουν κάτι περισσότερο.
#5 An arrow in the knee (Level 22) 12/06/2017 21:39
Το Mount and Blade φαίνεται τρομερό. Το έχω σταμπάρει εδώ και καιρό και έχοντας παίξει το πρώτο το περιμένω πως και πως.
Τις εντυπώσεις για μένα κερδίζει και το XCOM 2: War of the Chosen.
#6 +1 geololj (Level 28) 12/06/2017 21:48
Δεν ανακοίνωσαν Half-Life 3. Απογοήτευσις κύριοι :cry: :D
#7 lefteris58 (Level 5) 13/06/2017 10:07
Τρομερό το Mount & Blade II: Bannerlord, πολλοί pc gamers το περιμένουν.
#8 DoUzOs (Level 27) 17/06/2017 21:26
Τοπ είδηση: Age of Empires: Definitive Edition. Μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη και πιο αγαπημένη RTS σειρά που έχω παίξει και η είδηση αυτή με έκανε καταχαρούμενο. Συνεχίζουμε με Shadowverse (WE LOVE KRIPPERINO), Shadow of War και The Last Night. Απ' ό,τι φαίνεται, μάλλον είμαι console gamer, μιας και όλα τα υπόλοιπα δεν με ενθουσίασαν διόλου.
Notification