Sky από την thatgamecompany

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Sky από την thatgamecompany

Sky από την thatgamecompany

Gameplay video για το Adventure των δημιουργών του Journey. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/11/16] Η thatgamecompany, developer των Flow, Flower και Journey, κάνει tease τον νέο της τίτλο. Μέσω του Twitter η γνωστή εταιρεία μας ανακοινώνει πως το “thatnextgame”, όπως το έχει ονομάσει μέχρι στιγμής, θα είναι ένα παιχνίδι όπου θα μάθουμε να δίνουμε. Συγκεκριμένα, η thatgamecompany έχει δημοσιεύσει τρία Tweets τα οποία είναι σχετικά με τον τίτλο.

Το πρώτο Tweet απεικονίζει δύο κεριά ενώ το δεύτερο μας δείχνει τέσσερα παιδιά με κάπες. Στο τρίτο και τελευταίο βλέπουμε μία πέτρινη πύλη από την οποία βγαίνει μία ακτίνα η οποία φτάνει στα σύννεφα. Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχουμε για το “thatnextgame”, συν το ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του 2017.

[UPDATE: 12/9/17 - Αποκαλύφθηκε το Sky] Η thatgamecompany αποκάλυψε το Sky, ένα Social Adventure σε ύφος ανάλογο με αυτό του Journey. 

Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε σε συνέντευξη τύπου της Apple και θα κυκλοφορήσει για iOS. Είναι το πρώτο mobile game της εταιρείας:

[UPDATE: 23/1/18 - Gameplay video] Η thatgamecompany παρουσίασε gameplay video για το Sky.

Το νέο Adventure της εταιρείας ανάπτυξης του Journey δεν έλαβε τόσο θετικά σχόλια. Αντίθετα, υπάρχουν παρατηρήσεις για την ποιότητα των animations και κυρίως για την επιλογή των developers να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι τους μόνο για το iOS. 

Διαβάστε το review του Journey από το GameWorld και συζητήστε για το Sky στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 03/11/2016 14:26
Αναμένουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.Πι στεύω ότι θα έχουμε πολύ καλά νέα και έναν πολύ σημαντικό τίτλο.
#2 ashbringer (Level 25) 24/01/2018 08:54
Κρίμα για τα αρνητικά σχόλια και για την κυκλοφορία του μόνο σε ios.
Notification