Bacon Man

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Bacon Man

Bacon Man

2D Platform από Έλληνα δημιουργό έρχεται στο Steam!

Καθότι στην Ελλάδα είμαστε...καλοφαγάδες το ιδανικό Platform ίσως να είναι το παρακάτω.

Ονομάζεται Bacon Man και είναι ότι μαρτυρά το όνομά του. Μια φέτα από μπέικον σε σώμα ανθρώπου. Το ιδιαίτερο αυτό 3D side scrolling Platform που δημιουργήθηκε απ' τον Άγγελο Δαρδαγιαννόπουλο (SkyMap Games) έλαβε χρηματοδότηση στο Kickstarter λαμβάνοντας 21.280 δολάρια από τον αρχικό στόχο των 20.000 δολαρίων που είχε τεθεί.

Gameplay
Το Bacon Man συνδυάζει μηχανισμούς Fighting, Shooting καθώς και τα abilities του ήρωα. Μπορείτε να ρίξετε γροθιές και κλωτσιές, να επιχειρήσετε combos και να πυροβολήσετε τους αντιπάλους σας χρησιμοποιώντας...toaster gun και άλλου είδους όπλα ή να τους ρίξετε στον πάγο, να τους κάνετε παγάκια και μετά να πατήσετε πάνω τους για να περάσετε απέναντι. Γενικά στο παιχνίδι υπάρχει πλήρης αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, καθώς θα πρέπει παράλληλα να αποφύγετε θανατηφόρες παγίδες.

Το παιχνίδι διαθέτει RPG στοιχεία καθώς κάνετε level up το Strength σας ή τα hit points σας. Αγοράζετε επίσης αντικείμενα όσο προχωράτε. Βάση σεναρίου, ο βασιλιάς "Roast Beef (!) έχει δολοφονηθεί και ο Bacon Man είναι ο αθώος εγγονός του που έχει μπει στο στόχαστρο των "Food Kings" που τον έβαλαν φυλακή. Στόχος του Bacon Man είναι -τι άλλο- να παλέψει ενάντια στα άλλα φαγητά και να...σώσει τον κόσμο. Υποστηρίζεται επίσης Co-Op παικτών καθώς υπάρχουν άλλοι τρεις χαρακτήρες ή πολύ απλά διαλέγετε τον Bacon Man με άλλο skin και μοιάζετε με δίδυμα.

Το soundtrack του παιχνιδιού είναι πρωτότυπο κι έχει δημιουργηθεί απ' τους Kyle Landry και Braxton Burks. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κάθε ήρωας -πέραν του Bacon Man- έχει διαφορετικά stats, skills και ιστορία, κάτι που αναμένεται να αυξήσει το replayability. Ο δεύτερος χαρακτήρας ονομάζεται...Feta (!) προερχόμενος από το ομώνυμο ελληνικό τυρί, ενώ οι άλλοι δύο χαρακτήρες αναμένεται να αποκαλυφθούν μελλοντικά.

zz2UHz3Es

Εκ πρώτης όψεως το Bacon Man δείχνει ένα αρκετά φιλόδοξο project. Για να μάθετε περισσότερα για αυτό κάντε Like στη σελίδα του στο Facebook.

Το project εγκρίθηκε μόλις πριν από ένα μήνα στο Stream Greenlight επομένως το περιμένουμε στο Steam μόλις ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification