Assassin’s Creed Origins: Discovery Tour

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Assassin’s Creed Origins: Discovery Tour

Assassin’s Creed Origins: Discovery Tour

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσης. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 27/9/17] Η Ubisoft προχώρησε σε μια ανακοίνωσε-έκπληξη που θα χαροποιήσει όλους τους φίλους της ιστορίας.

Μέσω του Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt update που θα διατεθεί δωρεάν για όλους τους κατόχους του Assassin’s Creed: Origins, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την αρχαία Αίγυπτο, την κουλτούρα της και τα τελετουργικά που λάμβαναν χώρα. Θα μπορείτε να περιπλανηθείτε στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού όπου δεν θα υπάρχει ίχνος μάχης, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε ειδικά tours από Ιστορικούς και Αιγυπτιολόγους που θα σας ξεναγήσουν σε μέρη της Αιγύπτου, καθώς και σε τελετουργίες.

Για παράδειγμα θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε μέρος σε διαδραστικά tours που αφορούν μεταξύ άλλων την μουμιοποίηση (διάρκεια περίπου 20 λεπτά), τις πυραμίδες τις Αιγύπτου και την ζωή της Κλεοπάτρας. Ολοκληρώνοντας τα tours, θα ξεκλειδώσετε χαρακτήρες για το Discovery Tour που θα σας επιτρέψουν να περιπλανηθείτε σε όλο τον κόσμο του παιχνιδιού ως η Aya (η γυναίκα του Bayek), η Κλεοπάτρα ή ακόμα και ως ο Ιούλιος Καίσαρας. Σύμφωνα με την Ubisoft, αποφάσισε να αναπτύξει το Discovery Tour αφού είδε ότι πολλοί καθηγητές χρησιμοποιούσαν τα Assassin’s Creed ως έναν ευχάριστο τρόπο για να κάνουν τους μαθητές τους να ενδιαφερθούν για τις κουλτούρες που μελετούσαν.

[UPDATE: 15/2/18 - Ημερομηνία διάθεσης] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Discovery Tour mode του Assassin’s Creed Origins θα διατεθεί δωρεάν στους κατόχους του παιχνιδιού στις 20 Φεβρουαρίου. Θα διατεθεί επίσης μια standalone έκδοση για PC η οποία θα κοστίζει 20 ευρώ. Το Discovery Tour mode θα περιλαμβάνει 75 διαδραστικές περιηγήσεις διάρκειας 5-25 λεπτών που θα σας ταξιδέψουν στην αρχαία Αίγυπτο.

Το Discovery Tour mode θα διατεθεί δωρεάν για τους κατόχους του παιχνιδιού στις 20 Φεβρουαρίου. Η standalone έκδοση για PC θα κοστίζει 20 ευρώ.

Διαβάστε το review του Assassin’s Creed OriginsΔιαβάστε το review του Assassin’s Creed Origins από την Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε για το Discovery Tour στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/09/2017 08:22
Αυτό θα μπορούσε να γίνει σε όλα τα Assassin Creed τα οποία περιέχουν αρκετά ιστορικά μνημεία και σημεία ενδιαφέροντος.
Notification