Fate/Extella Link

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
12
Fate/Extella Link

Fate/Extella Link

Τρέιλερ με τρεις χαρακτήρες. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 30/8/17] Η Marvelous Entertainment ανακοίνωσε επίσημα το νεότερο μέλος της Action σειράς, δίνοντας στη δημοσιότητα τα πρώτα screenshots.

Το Fate/Extella Link θα περιλαμβάνει έναν νέο Servant, τον Charlemagne με τον συνολικό αριθμό από Servants έως τώρα να φτάνει τους 17. Περισσότεροι αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα. Το sequel θα παρουσιαστεί με βελτιωμένο τεχνικό τομέα, καθώς και προσθήκες στο gameplay. Ταυτόχρονα, έχουμε την προσθήκη νέων battlefield outfits για τους Masters, για τους οποίους θα μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το φύλο και τα ονόματά τους.

Στο Fate/Extella Link θα μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα realms των Nero και Tamano No Mae’s Moon. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για το σενάριο, παρόλα αυτά μπορείτε να δείτε τα πρώτα screenshots στην gallery του άρθρου. Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο μέρος της σειράς με τον τίτλο Fate/Extella: The Umbral Star κυκλοφόρησε στην Ευρώπη μέσα στο 2017 και το gameplay του θύμιζε έντονα τα Dynasty Warriors.

 

[UPDATE: 1/2/18 - To πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ]H Marvelous Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Fate/EXTELLA Link μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του για PS4 και PS Vita στην Ιαπωνία.

To βίντεο αυτό είναι το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ που κυκλοφορεί για το Fate/EXTELLA Link και περιέχει μια πρώτη ματιά στους νέους playable servants, τους Francis Drake, Astolfo και Scáthach, οι οποίοι προέρχονται από το Fate/Grand Order. Επίσης, στο βίντεο διακρίνεται για πρώτη φορά και ο Charlemagne. Από το τρέιλερ δεν λείπει η δράση και θα δείτε τις γνωστές ορδές εχθρών να γεμίζουν την οθόνη και να πέφτουν θύματα των special attacks των servants.

Δείτε το βίντεο:

 

Το Fate/Extella θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία για PS4 και PS Vita στις 7 Ιουνίου 2018. Επίσης θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Switch, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για καμία πλατφόρμα στην Ευρώπη.

[UPDATE 2: 16/2/18 - Τρείλερ με τρεις χαρακτήρες] Η Marvelous Entertainment κυκλοφόρησε τρία τρέιλερ για τους νέους χαρακτήρες του Fate/Extella Link.

Οι χαρακτήρες Li Shuwen, Elizabeth και Tamamo no Mae θα είναι όλοι playable και τα παρακάτω βίντεο αποτελούν previews του καθενός σε θέμα επιθέσεων και skills, ενώ παρουσιάζονται και τα special moves τους.

 

Διαβάστε το review του Fate/Extella: The Umbral Star και συζητήστε για το Fate/Extella Link στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/02/2018 08:35
Δυνατό τρέιλερ με επικές μάχες.
Notification