Fist of The North Star: Lost Paradise

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Fist of The North Star: Lost Paradise

Fist of The North Star: Lost Paradise

Τρέιλερ και livestream με gameplay από μάχες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/8/17] Η ομάδα game development της Sega που αναπτύσσει την σειρά Yakuza, ανακοίνωσε το A Fist of The North Star.

Εκ πρώτης όψεως το παιχνίδι θυμίζει κάτι σαν το...Mad Max της Ιαπωνίας ή αλλιώς post-apocalyptic Yakuza, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ως σενάριο ξεκίνησε σαν βιβλίο manga στις αρχές της δεκαετίας του '80. 

Σύμφωνα με το σενάριο, μετά απ' την ήττα που ακολούθησε έναν μεγάλο πόλεμο, όλα τα όντα του πλανήτη έδειχναν ότι θα καταστρέφονταν. Η ανθρωπότητα όμως δεν εξοντώθηκε. Έμεινε να πολεμάει και μάλιστα με ελάχιστες προμήθειες. Κάπου στον κόσμο βρίσκεται και η Πόλη των Θαυμάτων (City of Miracles) με την ονομασία Eden.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Kenshiro, σε ένα ταξίδι κατά το οποίο θα προσπαθήσει να βρει την πόλη και την χαμένη μνηστή του. Όλα αυτά μέσα από σκληροτράχηλες μάχες, με στόχο την επιβίωση. Το North Star μετράει τρεις δεκαετίες και έχει δει διάφορα spin-offs σε video games.

[UPDATE: 21/9/17 - Νέο gameplay video από το Tokyo Game Show 2017] Στο Tokyo Game Show η Sega παρουσίασε το A Fist of the North Star.

Δείτε το παρακάτω gameplay video δυόμιση λεπτών:

[UPDATE 2: 22/12/17 - Νέο gameplay video με τον πρωταγωνιστή Kenshiro] Κυκλοφόρησε νέο gameplay video του Fist of the North Star που μας παρουσιάζει τις δυνάμεις του πρωταγωνιστή Kenshiro.

Το combat system του παιχνιδιού φαίνεται εντυπωσιακό, με την επίθεση Hokuto ga Gotoku του πρωταγωνιστή να τραβάει τα βλέμματα. Ο χαρακτήρας για την ακρίβεια πιάνει ένα…κείμενο που εμφανίζεται στην οθόνη και το χρησιμοποιεί ως όπλο. Πρωτότυπος δεν μπορούμε να πούμε.

[UPDATE 3: 16/2/18 - Τρία τρέιλερ με τα επίπεδα δυσκολίας] Η Sega κυκλοφόρησε τρία νέα τρέιλερ για το Fist of the North Star που δείχνει τους μηχανισμούς και τα επίπεδα δυσκολίας.

Το σύστημα μάχης που παρουσιάζεται περιέχει πολύπλοκες κινήσεις, ενώ από την άλλη βλέπουμε τα επίπεδα, beginner, intermediate και expert, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του χαρακτηριστικά που οφείλετε να γνωρίζετε για να αντιμετωπίσετε.

 

[UPDATE 4: 26/8/18 - Tρέιλερ από την Gamescom και livestream] Η Sega μας έδωσε αρκετά καλούδια σχετικά με το Fist of The North Star που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με την ονομασία Fist of the North Star: Lost Paradise. Δείτε το combat trailer του καθώς και ένα livestream της Sega με 50 λεπτά από το gameplay του.

Το A Fist of The North Star θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 2 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το PS4. Μέχρι τότε δείτε το Yakuza Kiwami 2 που ανακοινώθηκε και επίσημα. Συζητήστε για το First of the North Star σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 -1 ashbringer (Level 25) 27/08/2017 07:12
Τι είπες τώρα ρε φίλε.Best manga ever and best anime ever και αυτό είναι προσωπική μου άποψη.Το προπαραγγέλνω άμεσα με το που θα εμφανιστεί.Ότι καλύτερο με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες.Μακά ρι να το δώ και σε fighting.
#2 ashbringer (Level 25) 23/12/2017 08:48
Δώσε πόνο Kenshiro οπως μόνο εσύ ξέρεις.
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 23/12/2017 19:05
Καλά νέα για τους φανς, omae wa mou shindeiru!
#4 Shikabane_Hime7 (Level 29) 16/02/2018 18:34
Φαίνεται επικό!
#5 ashbringer (Level 25) 17/02/2018 09:07
Θα δώσει πολύ πόνο ο Ken.Αγαπάμε anime αλλά και games που έχουν σχέση με αυτήν την ιστορία.
#6 akiszax (Level 21) 26/08/2018 16:42
Μακάρι να είναι αντάξιο του anime. όπως το story και το ανελέητο ξύλο που πέφτει.