Ειδήσεις Action Fortnite Remote Explosives και Blitz mode

Fortnite Remote Explosives και Blitz mode

Thursday, 15 Mar 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
http://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e5/b0/69/fortnite-explosives-43-1520935878.jpg
 

Fortnite Remote Explosives και Blitz mode

Πιο συναρπαστικό και γρήγορο gameplay. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/3/18] Σύμφωνα με ανακοίνωση της Epic Games στο Twitter, στο νέο patch του Fortnite θα προστεθούν εκρηκτικά.

Με τα Remote explosives, θα μπορείτε να ανατινάξετε τους εχθρούς σας από απόσταση. Προφανώς θα έχουν ιδιαίτερη χρησιμότητα σε κτίρια ή κατασκευές εχθρών. Ωστόσο, θα χρησιμοποιείτε στρατηγική παρόμοια με αυτή των παγίδων, περιμένοντας τον εχθρό να πλησιάσει τα εκρηκτικά προκειμένου να τα πυροδοτήσετε έγκαιρα. Ακόμη δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το αν τα εκρηκτικά θα περιέχουν παγίδα υπό την μορφή νάρκης ή αν θα πυροδοτούνται από μόνα τους.

Όσον αφορά τα jet packs, η συγκεκριμένη προσθήκη τεστάρεται ακόμη και δεν γνωρίζουμε πότε θα προστεθεί. Η Epic Games πάντως πρόσθεσε το hunting rifle αυτό το μήνα και διόρθωσε αρκετά bugs.

[UPDATE: 15/3/18] Μόλις προστέθηκε το νέο update που προσθέτει στο Fortnite τα εκρηκτικά. Τα remote explosives τύπου C4 σας βοηθούν να ανατινάξετε τους εχθρούς σας από απόσταση και να ρίξετε τις οχυρώσεις τους.

Επίσης, προστέθηκαν νέα αντικείμενα, όπως το Supply Llama στο Battle Royale mode με το οποίο βρίσκετε loot οπουδήποτε, αλλά και το Luck of the Storm Questline στο Save the World mode με το οποίο ανακαλύπτετε θησαυρούς και μυθικά πλάσματα. Επίσης, με το Smarock Reclaimer Outlander στο Save the World mode γεμίζετε τα abilities σας σκοτώνοντας εχθρούς.

Patch 3.3
- Με το νέο patch διορθώθηκαν θέματα απόδοσης με τους servers, πολλά bugs και μειώθηκε η χρήση του bandwidth όποτε οι παίκτες πηδούν.
- Σε κάθε αγώνα θα υπάρχουν τρία Supply Llama σε κάθε χάρτη και θα ανοίγουν όπως τα treasure chests. Θα περιέχουν 500 Wood, Stone και Metal, 10 ammo από κάθε τύπο, τρεις παγίδες και consumables.
- Τα Remote Explosives θα βρίσκονται στα Supply Llamas, τα Treasure Chests, το Loot ορόφων και τα Supply Drops σε stacks των τεσσάρων (έως και δέκα στο inventory).

Blitz mode
Από τις 19/3 θα προστεθεί επίσης το Limited Time Mode: Blitz, με μικρότερες περιόδους σε storms, άρα πιο γρήγορα matches. Η καταιγίδα θα κλείνει τον χάρτη με το που θα ξεκινάει το ματς.
Η μέγιστη διάρκεια αγώνα θα ανέρχεται στα 15 λεπτά. Τα treasure chests θα spawnάρουν με ποσοστό 80-90% (αντί για 50-70%) και τα κουτιά πυρομαχικών 85-95% (αντί για 65-80%).
Θα υπάρχουν επίσης περισσότερα Launchpads, resources και μεγαλύτερο treasure chest health. Τα κουτιά πυρομαχικών θα διπλασιαστούν (250 αντί για 120).

Δείτε αναλυτικά όλα τα patch notes

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Δηλώστε συμμετοχή.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.