The Legend of Zelda: Breath of the Wild video review

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
The Legend of Zelda: Breath of the Wild video review

The Legend of Zelda: Breath of the Wild video review

Η Hyrule πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Όπως σε κάθε μεγάλη κυκλοφορία, έτσι και σήμερα το GameWorld σας ετοίμασε ένα βίντεο με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild video review. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για τον σημαντικότερο launch τίτλο της νέας κονσόλας της Nintendo και ένα από τα καλύτερα games της χρονιάς που διανύουμε.

Η σειρά The Legend of Zelda επιστρέφει και προσφέρει έναν τεράστιο κόσμο προς εξερεύνηση, ο οποίος κρύβει πολλά μυστικά για να βρείτε, ένα απαιτητικό σύστημα μάχης, υπέροχα cel-shaded γραφικά και με διάρκεια που θα σας κρατήσει για αμέτρητες ώρες κολλημένους στην οθόνη σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε το review του The Legend of Zelda: Breath of the Wild από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 19/03/2017 19:00
Εξαιρετικό το video review, πλαισιώνει ιδανικά το κείμενο-παρουσί αση του παιχνιδιού.
#2 drakul (Level 16) 23/03/2017 22:18
η σειρα legend of zelda ηταν ειναι και θα ειναι ενα ΕΠΟΣ.
Notification