Αγγελική Γοργορίνη

Αγγελική Γοργορίνη (Dovahkiin)
Experience: 3059 (121 points to next level)

 
600

Shikabane_Hime7 wrote: Από τα Sniper Elite είχα παίξει το πρώτο και είχα απογοητευτεί, πολύ ατσούμπαλο gameplay. Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα της σειράς, μιας και το "sniper rifle" είναι το αγαπημένο μου όπλο σε παιχνίδια.


Για το πρώτο δεν είχα διαβάσει καλές κριτικές, γι' αυτό αποφάσισα να ξεκινήσω απ' το δεύτερο της σειράς. Το gameplay του είναι αρκετά τίμιο πάντως. Σου προτείνω κι εγώ να ασχοληθείς, αφού σου αρέσουν τόσο τα sniper rifles.

Read More...

Μιας που το έριξα στο "χαλαρό" το προηγούμενο διάστημα με τα survival horror, αποφάσισα ότι ήθελα λίγη δράση και πιστολίδι και ξεκίνησα χθες το Sniper Elite V2. Αν και δεν το συνηθίζω να ασχολούμαι με τέτοιου είδους games, μου έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής και είναι ό,τι πρέπει γι' αυτό που ζητούσα.

Read More...

Μετά από καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ και πάλι με παρακολούθηση ταινιών, καθότι μου μονοπωλούσαν το χρόνο μου τα καινούρια επεισόδια σειρών αυτήν την περίοδο. Είδα χθες το The Killing of a Sacred Deer, την πιο πρόσφατη ταινία του Λάνθιμου και σήμερα το Get Out. Δυστυχώς μου φάνηκαν αρκετά μέτριες, ειδικά η δεύτερη. Αύριο ελπίζω να έχω καλύτερη τύχη με την επιλογή μου. :P

Read More...

Τέλος και το Penumbra: Black Plague, και απόψε κιόλας θα ξεκινήσω το τρίτο και τελευταίο chapter της σειράς, Requiem. Αρκετά καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής απ' τη σειρά κι έχω μεγάλη περιέργεια για το πώς θα "κλείσει".

Read More...

Όσο σκέφτομαι τι παιχνιδάρα ήταν... Πόρωση!
[video]

Read More...

Επιτέλους, τέλος η εξεταστική, ώρα για αρκετό gaming. Ξεκίνησα προχθές το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς Penumbra, το Black Plague αφού τερμάτισα το Torchlight II. Παράλληλα λέω να ξαναπέσω με τα μούτρα στο Nioh, το οποίο όλο κάτι συνέβαινε και το παρατούσα.

Read More...

οδηγούσε μια Lamborghini, όταν ξαφνικά...

Read More...