Οι πιο επικές στιγμές σε video παιχνίδια

Οι πιο επικές στιγμές σε video παιχνίδια

Την προηγούμενη φορά που είχα γράψει blog είχα πει στο τέλος να μου πείτε αν θέλετε να γράψω για τα 5 χειρότερά μου video games. Επειδή όμως ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό , αποφάσισα να γράψω για τις πιο επικές στιγμές που βίωσα σε video games. Στιγμές που για εμένα ήταν αξέχαστες εμπειρίες. 

 

Metal Gear Solid V:The Phantom Pain πρόλογος. 

b2ap3_thumbnail_MGS-5-guide-Prologue-600x337.jpg

 

Ο πρόλογος του Phantom Pain είναι από τους καλύτερους που έχω δει.Διαρκεί περίπου 1 ώρα.Είστε σε ένα νοσοκομείο και παίζετε τον Big Boss ο οποίος είναι βαριά τραυματισμένος αφού ήταν σε κόμα για εννέα χρόνια. Εκεί έρχεται η οργάνωση Cipher με στόχο να τον αποτελειώσει. Θα συναντήσετε έναν άλλο ασθενή , θα αντιμετωπίσετε την οργάνωση Cipher και ο πρώτος στόχος σας πολύ απλά θα είναι να αποδράσετε από το νοσοκομείο. Ο πρόλογος περιέχει βία , κάτι που δεν συνηθιζόταν στα προηγούμενα metal gear.Επίσης έχει και σοκαριστικές στιγμές που δεν θέλω να πω για να μην spoilάρω.Χίλια μπράβο στον Kojima για την δουλειά που έκανε για αυτόν τον εξαιρετικό πρόλογο για ένα όπως έχω πει επικό game!

 

God Of War 3:Η τελευταία μάχη με τον Δία (spoiler alert για όσους δεν έχουν παίξει το παιχνίδι)

b2ap3_thumbnail_mqdefault.jpg

Το God War 3 είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι το οποίο περιέχει πάρα πολύ βία.Στο τελευταίο boss fight πολεμάτε με τον Δία.Σε κάποια φάση ο Kratos αρχίζει τον αρχίζει στα μπουνίδια.Εκεί η οθόνη κοκκινίζει όλο και περισσότερο με αίματα μέχρι που ο Δίας πεθαίνει.Για εμένα ήταν απίστευτη εμπειρία να πατάς παρατεταμένα το κουμπί όμικρον και να γεμίζει η οθόνη αίμα. Όσοι το έχουν παίξει θα καταλάβουν.Ήταν πραγματικά συγκλονιστικό!

 

Uncharted 4,chase scene

b2ap3_thumbnail_uncharted-4_drake-truck-drag.png

Για το Uncharted 4 έγραψα πρόσφατα user review.Το παιχνίδι ήταν πραγματικά γεμάτο δράση και σε κάποιες φάσεις ξέφυγε. Αυτό το chase scene ήταν η καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι για εμένα. Πως να το περιγράψω; Ατελείωτη δράση!Κρατιέσαι από το φορτηγό με γάντζο, πηγαίνεις εν κινήσει από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο και πυροβολάς μηχανόβιους εχθρούς.Φανταστείτε τα όλα αυτα με γραφικάρες!Πραγματικά αυτή η στιγμή ξεχωρίζει! 

 

The Witcher 3:Η μάχη στο Kaher Mohern (spoiler alert)

b2ap3_thumbnail_18876719172_bc80b13a3b_b.jpg

Πιστεύω ότι αυτοί που δεν έχουν παίξει το παιχνίδι καλύτερα να μην το διαβάσουν αυτό.Είναι κρίμα να μην δουν από μόνοι τους αυτήν την επική στιγμή. 

Πλέον ο Geralt έχει βρει την Ciri και περιμένει με τους συμμάχους του , την αντεπίθεση του Wild Hunt.Όταν έρχονται οι Wild Hunt Warriors απειλούν ολόκληρο το Kahern Mohern.Θα χρειαστεί να παίξουμε την Ciri,να γίνουμε αόρατοι ως Geralt  και να πολεμήσουμε τους στρατιώτες του Wild Hunt.Όλα αυτά έχουν πολύ φάση μέχρι που έρχεται το πρώτο χτύπημα. Σκοτώνουν ένα φίλο μας τον Lampert και μετά στραγγαλίζουν και σκοτώνουν τον Vesemir.Έναν πολυ γνωστό χαρακτήρα απο τα Witcher και θείο της Ciri.Όταν το έπαιζα ανατρίχιασα.Η Ciri και ο Geralt θα θέλουν πια εκδίκηση. Το Wild Hunt δεν το έχω τερματίσει ακόμα αλλά είμαι πολύ κοντά. Η μάχη αυτή ήταν απλά τρομερή με συγκινήσεις.

 

Metal Gear Solid 4:Father and Son scene (Spoiler alert)

b2ap3_thumbnail_fa0808eecbed74f3fbd73540b5c3193f-650-80.jpg

Μια σκηνή που δεν περιγράφεται. Solid Snake και Big Boss μαζί.Πατέρας και γιός συναντιούνται στο τέλος μιας παιχνιδάρας.Συγκινήθηκα όταν ξεψύχησε ο μεγάλος Big Boss.Εντωμεταξύ έπαιζε η επική μουσική από πίσω. Πλέον και ο Old Snake ήταν ετοιμοθάνατος.Ο Kojima έγραψε πάλι!

 

 

Αυτό ήταν το blog μου, ελπίζω να σας άρεσε. Εμένα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Πείτε μου πως σας φάνηκε στα comments. 

Continue reading
Recent Comments
Shikabane_Hime7
Πολύ ωραία ιδέα για να γράψεις. Την αρχή του Metal Gear V την έχω παίξει αλλά όχι το υπόλοιπο παιχνίδι, θα το κάνω στο κοντινό μέλ... Read More
Wednesday, 07 September 2016 22:59
GeoRaragh
Ευχαριστώ φίλε μου.Το Metal Gear V θα πρέπει να το συνεχίσεις γιατί αξίζει.Επίσης και το Witcher 3 είναι μια παιχνιδάρα !... Read More
Wednesday, 07 September 2016 23:11
GeoRaragh
Το Blog αναβαθμίστηκε και μπήκε άλλη μια στιγμή από το Metal Gear Solid 4 που περιέχει spoiler alert .
Wednesday, 07 September 2016 23:30
  1624 Hits
  5 Comments

Τα 5 αγαπημένα μου video games

Τα 5 αγαπημένα μου video games

 

Εισαγωγή

Κάποια Video Games με έχουν απογοητεύσει και κάποια άλλα όχι. Σήμερα θα σας πω τα games που θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου. 

 

5) Uncharted 2

Ένα πραγματικό διαμάντι από την Naughty Dog.Ανώτερο από το πρώτο και το τρίτο σίγουρα. Με τον τρομερό Nathan Drake και την παρέα του να ψάχνουν ξανά έναν θησαυρό, το παιχνίδι σε πηγαίνει παντού. Σε χιόνια, σε βουνό , σε κατεστραμμένη πόλη; Όπου γουστάρει η ψύχη σου! Είχα πολλές καλές αναμνήσεις απο αυτό το game. Αυτή που ξεχωρίζω είναι η αποστολή που είσαι στο τρένο και περνάς απο φανάρια.Εξαιρετικό παιχνίδι! 

 

 

4)Pro Evolution Soccer 2012

Ναι το ξέρω , το βάζω σε πολύ ψηλή θέση αλλά το γιατί θα το καταλάβετε παρακάτω. Καταρχάς το game το έχω παίξει πάνω απο 1000 ώρες!Έπαιξα κάθε game mode που έχει.Ξεχώρισα το Γίνε θρύλος.Επίσης έφτιαξα ομάδες φαντασίας μου και έπαιζα με την Cpu πρωταθλήματα. Έβαλα πολλα αξέχαστα γκολ, πήρα τίτλους δεν κατάφερα όμως να κάνω ποτέ το τρεμπλ.Είχε γραφικάρες για την εποχή του μπορώ να πω.Ακόμα και τώρα είναι η μέγαλη μου αγάπη σε ποδοσφαιράκια.

 

3)God Of War 3

Απο που να ξεκινήσω! Απο τον Kratos,τα γραφικά ή την τελευταία σκηνή με τον Δία; Πρώτον, ο Kratos είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου χαρακτήρας σε video games μετά από έναν άλλο κύριο που θα αναφέρω αργότερα. Τα γραφικά του παιχνιδιού φαίνονται εξαιρετικά ακόμα και τώρα! Απο τις πιο επικές στιγμές σε video games για εμένα είναι η σκηνή που αρχίζεις στα μπουνίδια τον Δία και η οθόνη γεμίζει αίματα! Το story του επίσης ήταν πολύ πρωτότυπο. Είχε σχέση με την μυθολογία. 

 

2)Metal Gear Solid V:The Phantom Pain

Το έπος του Hideo Kojima που έγραψα και user review. Η εισαγωγή του είναι επίσης από τις πιο επικές στιγμές σε video games για εμένα! Σε κυπριακό νοσοκομείο, με γιατρό να σου μιλάει κυπριακά καταλαβαίνεις πόσο παιχνιδάρα θα είναι στην συνέχεια. Να έχεις το άλογό σου και να πηγαίνεις βόλτες στο Αφγανιστάν ή και στην Angola αργότερα είναι απλά εξαιρετικό. Με τα αμέτρητα όπλα που έχει και τον Big Boss αλλά και την εκπληκτική Sniperακια Quiet το παιχνίδι πολύ απλά είναι ένα αριστούργημα! Α ξέχασα και τον D Dog τον εξαιρετικά εκπαιδευμένο σκύλο του Snake που επίσης μπορεί να σε βοηθήσει στις μάχες σου.

 

1)Metal Gear Solid 4:Guns of the patriots

Και ήρθε η ώρα να πω για το αγαπημένο μου game.O Hideo Kojima ακόμη μια φορά ζωγραφίζει και δημιουργεί ένα αριστούργημα .Ο Solid Snake είναι απλά ο αγαπημένος μου χαρακτήρας σε video games.Στο 4 είναι γέρος εξαιτίας μιας αρρώστιας αλλα και πάλι είναι μοναδικός.Το story του παιχνιδιού είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ μου!  Το gameplay είναι τόσο εθιστικό , τα γραφικά μοναδικά για την εποχή τους.Η στιγμή που ξεχωρίζω είναι η τελευταία. Πραγματικά μόνο που δεν έκλαψα. Για ακόμη μια φορά η ποικιλία των όπλων είναι τεράστια! Επίσης άλλη μια επική σκηνή είναι εκεί που παλεύεις με τον Liquid Snake! Ότι και να πεις για αυτό το παιχνίδι είναι λίγο! 

 

Αυτά είναι τα 5 αγαπημένα μου video games. Γράψτε στα comments αν θέλετε να κάνω τα 5 χειρότερα video games.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

b2ap3_thumbnail_912794-video-game-wallpapers.jpg

Continue reading
Recent Comments
Blood Prince
Ανυπομονώ να διαβάσω και για τα 5 χειρότερα games κατά την γνώμη σου.Αρκετά ενδιαφέρον το blog.
Wednesday, 03 August 2016 21:43
GeoRaragh
Thanks!
Friday, 05 August 2016 09:35
g.dfil
Εξαιρετικό blog και πολύ αναλυτικό.
Monday, 12 September 2016 14:41
  1849 Hits
  4 Comments